Managementul riscurilor
Sectorul Public
Educatie
Mediu privat
Firme de avocatura

Protejarea retelelor IT celor care ne deservesc comunitatile.

Serviciile publice, precum purificarea apei si gestionarea situatiilor de urgenta, formează baza vietii noastre de zi cu zi.

Natura cu impact ridicat a acestor servicii critice din viata noastra face ca tehnologiile din spatele lor sa fie tinte cheie pentru infractorii cibernetici.
Cu toate acestea, organizatiile care opereaza aceste servicii se confrunta adesea cu provocari de finantare si personal care le limiteaza capacitatea de a-si asigura retelele impotriva numarului tot mai mare de amenintari cibernetice.

Lipsa de profesionisti calificati in domeniul securitatii

Sectorul public are probleme la recrutarea si retinerea expertilor cibernetici. Acestea ar trebui sa externalizeze procesul de raspuns accelerat la incidente (threat hunting ) si raspunsul de alerta fara a mai avea bataii de cap.

Riscul este crescut din cauza impactului public

Riscul unei perturbari a serviciilor publice ne face pe toti nervosi. Entitatile publice pot reduce impactul la minim al unei brese de securitate in mai putin de 2 ore.

Probleme bugetare care fac ca securitatea cibernetica sa fie o problema

Entitatile publice cheltuiesc bani publici de unde pot obtine o rentabilitate siar trebui sa considere ca securitatea cibernetica este o cheltuiala generala. Acestia ar trebui sa se concentreze asupra protejarii si apararii, deoarece intreruperile nedorite le pot opri serviciile zilnice.

Acest aspect facand ca Sectorul public fiind usor de penetrat

Lipsa bugetului, a proceselor și a oamenilor face din pacate sectorul public mai vulnerabil decat ar trebui. Sectorul public ar trebui sa aiba o perspectiva critica asupra pozitiei lor de securitate cibernetica cu evaluari periodice.

Solutiile noastre de securitate cibernetica gestionate reduc timpul de oprire a amenintarilor de la zile la secunde.

Oamenii adevarati cauta, investigheaza si raspund cu planuri de actiune pentru evenimente si incidente de amenintari.

Va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa rezolvati problema securitatii cibernetice a institutiei dvs.

Controalele la unitatile de invatamant nu sunt suficiente pentru a preveni un incident de securitate, care poate duce la furt de identitate, distrugerea dosarelor si a bunurilor scolare, inchiderea scolii si multe altele. In timp ce echipele IT din educatie sunt insuficiente, supra-extinse si obosite de alerte false, actorii de amenințare intra in retelele de educatie si provoaca daune studentilor,elevilor, personalului, facultatilor si parintilor.

Ransomware conceput pentru extorsiune

Vene Network monitorizeaza sarcinile utile de persistenta care comunica catre internet si serverele de comanda si control (C2). unde analistii urmaresc indicatorii de transmiteri active (beacons), inclusiv cele configurate in modul "pe termen lung".

Phishing si abuz furt de date

Producatorii de dispozitive medicale noi nu le creeaza cu securitatea necesara si nici nu le repara suficient de repede. Aceste dispozitive sunt conectate la pacienti.

Angajarea si retinerea unor profesionisti competenti in securitate este o problema

Nu a fost niciodata mai greu sa gasesti si sa pastrezi angajati calificati. Pentru costul unui angajat cu norma întreaga, organizatiile pot obtine o monitorizare a securitatii 24/7/365.

Spitale atacate

Sistemul informatic al Spitalului Victor Babes din Capitala a fost atacat pe 20 Iunie 2019. Doctorii au incercat in zadar sa acceseze datele medicale ale pacienţilor. Si au fost nevoiti sa tina evidenta pe hartie. A fost blocat si accesul la informaţiile legate de personal. Si alte unitati medicale din judetele Vaslui, Botoșani și Alba au raportat incidente.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Call Now Button