Am gandit securitatea cibernetica pana la capat pentru dvs.

Cu Eco-VNET va oferim solutii coordonate pentru inainte, in timpul si dupa un atac.

Atacurile digitale afecteaza multe companii din Romania conform CERT-RO.
Nivelul ridicat si dinamic de amenintare afecteaza companiile de toate dimensiunile si industriile.

In plus fata de protectia tehnica necesara, factorul uman, adica utilizatorul, joaca, de asemenea, un rol major, deoarece atacatorii folosesc adesea metode de inginerie sociala In atacurile lor. Cu toate acestea, nu exista o protectie suta la suta Impotriva atacurilor cibernetice, deci trebuie sa luati masuri de precautie In orice caz pentru a mentine posibilele daune cibernetice cat mai scazute posibil.

Atacurile de astazi sunt extrem de complexe, la fel si mecanismele de aparare. Peisajul furnizorilor de solutii si servicii de securitate este foarte fragmentat si confuz. Solutiile punctuale trebuie adesea integrate Intr-un mod complex. In companiile mari, de regula sunt folositi zeci de furnizori de securitate.

Companiile mici si mijlocii nu pot face asta. Prin urmare, am creat sistemul Eco-VNET, in care am selectat parteneri care, pe langa serviciul nostru, ofera servicii care sunt coordonate Intre ele. Acoperim aspectele Inainte, In timpul si dupa un atac.

Inainte de un atac

In timpul unui atac

Inainte de un atac

Exemple de solutii EcoSistem

Asigurare cibernetica

Nu exista o protectie 100% impotriva atacurilor cibernetice.
Prin urmare, este important, de asemenea, ca companiile mici si mijlocii sa ia masuri de precautie in cazul unei probleme si sa reduca la minimum posibilele daune si costurile aferente. Din acest motiv, lucram direct cu mai multi parteneri de top din domeniul asigurarilor.

Instruire / constientizare

Majoritatea atacurilor cibernetice de succes pot fi atribuite unui singur e-mail de atac initial.
Atacatorii cibernetici profita de angajatii neatenti sau nepregatiti.
Angajații trebuie sa fie o parte importanta a oricarui concept de securitate.
Protectia fiabila impotriva atacatorilor cibernetici este posibila numai prin combinarea tehnologiilor moderne si prin cresterea gradului de constientizare in randul angajatilor.
Cu instruirea orientata de constientizare a utilizatorilor de noi, angajații sunt instruiti in mod intentionat si individual.
Acest training, care este adaptat individual pentru fiecare companie, permite angajatilor sa recunoasca chiar si e-mailuri complexe de phishing.

Raspuns la incidente

In fiecare zi, atacatorii cibernetici ataca retelele si sistemele companiilor de toate dimensiunile si industriile – din pacate, adesea cu succes.
Pentru a proteja nu numai companiile, ci și pentru a lua masuri de precautie in caz de urgenta, am pus la punct un pachet de servicii.
Acesta consta din serviciul online oferit de noi si un serviciu de initiere pentru raspuns la incidente .

Call Now Button